Ravintolatyöntekijä, Varuskuntaravintola Ankkuri, Upinniemi

Ravintolatyöntekijä, Varuskuntaravintola Ankkuri, Upinniemi

Sijainti
Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo, Lohja
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä Varuskuntaravintolassa Upinniemessä? Jatka siis lukemista; etsimme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ mukaan laumaamme!

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua salissa ja kassalla, astiahuoltoa, pakkaamista, salaattien valmistamista ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä. Työvuorot sijoittuvat sinun käytettävyytesi mukaan pääsääntöisesti  klo 6-19 välille maanantaista sunnuntaihin. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa sekä suoritettua hygieniapassia.

Työsuhde tehdään työntekijän ja Barona Horecan välille ja alkaa sopimuksen mukaisesti kevään aikana. Töitä on tarjolla sinun käytettävyytesi mukaan joko satunnaisesti keikkaillen tai sitoutuen pidempiaikaisesti töihin - mikä sopimus sinulle sopisi parhaiten? Tehtävässä noudatetaan Matkailu- ja ravitsemisalantyösopimusta ja palkkaus sovitaan sopimuksen mukaisesti.

Laita hakemus tulemaan ja tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa