Ravintolatyöntekijä, Wanha Mestari Kurikka

Ravintolatyöntekijä, Wanha Mestari Kurikka

Sijainti
Kurikka
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.7.2022

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme Wanha Mestariin Kurikkaan RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin kassatarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin/salin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä: Tarjoilet niin juomia kuin maistuvia pubiruokiakin. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen. Onhan sinulla myös hygienia -sekä anniskelupassi taskussa?

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on vakituinen ja työmäärä on sovittavissa juuri sinulle sopivaksi, vaihtelevasti aina muutamasta vuorosta 112,5 tuntiin / 3vko. Kerrothan meille hakemuksessa, mikä olisi juuri sinulle sopiva määrä töitä. Työvuorot sijoittuvat niin aamu- kuin iltavuoroihin, viikonloppuisin ravintola on auki 03 saakka yöllä.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi heti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Wanha Mestari on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Restel Ravintolat Oy
Restel Ravintolat Oy

Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Siksi ravintoloissa on panostettu tavanomaisiin ajanvietemahdollisuuksiin. Meiltä löydät esimerkiksi automaattipelejä, päivän lehdet, lautapelejä ja television urheilukanavineen. Osassa krouveista pelataan lisäksi pokeria, biljardia, heitetään dartsia ja hoilataan iloista karaokea.

Tutustu yritykseen