Ravintolatyöntekijä

Ravintolatyöntekijä

Sijainti
Kajaani
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2024

Oletko työtä pelkäämätön ja reipas? Jos vastasit kyllä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme motivoituneita ja työtä pelkäämättömiiä keittiötyöntekijöitä / ravintolatyöntekijöitä keikkailemaan asiakkuuteemme.

Työtehtäviisi kuuluu mm. linjaston täyttöä salissa, astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Suomenkielen taito on tehtävässä välttämättömyys.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Sinu ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä opastamme tehtävään!

Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Vaatimuksena Suomen kansalaisuus,  hyvä työasenne ja hygieniapassi (jonka hankkimisessa opastamme, mikäli se sinulta puuttuu).

Ja ainahan sinulla on myöhemmin mahdollisuus työllistyä asiakkaaseen. Joten haethan pikaisesti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Palkkaus MaRa TES.

Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa