Ravintolatyöntekijöitä Hesburgeriin, Prisma Kangasala

Ravintolatyöntekijöitä Hesburgeriin, Prisma Kangasala

Sijainti
Kangasala, Tampere, Lempäälä, Orivesi, Valkeakoski, Kuhmoinen
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Mäkirinteentiellä toimiva lämminhenkinen kyläkauppa Prisma Kangasala sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien varrella, noin 15 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Saman katon alla työskentelee yli 100 rautaista asiakaspalvelun ammattilaista ja heistä noin 10 työskentelee Hesburgerin monipuolisissa ravintolatehtävissä. Hesburgerimme on valittu vuonna 2020 alueensa parhaaksi Hesburger-ravintolaksi.

Haemme Prisma Kangasalan Hesburgeriin

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

vakituisiin (20-60 h / 3 vko) työsuhteisiin.

Prisma Kangasalalle, ihan oven eteen, pääsee kätevästi julkisilla Tampereen keskustasta.

Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti oppimaan ravintola-alaa ja asiakaspalvelua. Kassatyö tulee tutuksi tilauksia vastaanottaessa ja tuotteiden valmistus kuuluu tärkeänä osana työhömme. Reipas ja iloinen asiakaspalveluasenne mahdollistaa loistavia asiakaskokemuksia asiakkaillemme.

Toivomme sinulta:

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka aiempaa kokemusta vastaavista Hesburgerin tehtävistä jo löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

  • toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi
  • kehittää toimintaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Vuodesta 2016 saakka meidät on palkittu Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella
  • tarjoaa ylivoimaiset, koko Suomen kattavat henkilökuntaedut.

Kuulisimme sinusta mieluusti pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Aloitus tehtävissä on joustavasti elo-syyskuun aikana.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Heidi Kankaanranta
Heidi Kankaanranta
Käsittelemme hakemukset vain linkin kautta.+358503402019
Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 210 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.