Ravintolatyöntekijöitä Turun alueen Hesburgereihin

Ravintolatyöntekijöitä Turun alueen Hesburgereihin

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Haluatko tarttua herkulliseen tilaisuuteen ja olla osa Hesburgerin Turun tiimiä? Etsimme nyt keikkatyöntekijöitä Turun alueelle Hesburgerin eri toimipisteisiin!

Hesburgerilla tehdään töitä hymyssä suin ja tiimissä – siksi odotamme hakijoilta positiivista asennetta ja tiimihenkeä. Halu oppia uutta sekä valmius palvella asiakkaitamme ystävällisesti ja iloisesti kuuluvat myös hakijan valttikortteihin.

Voit olla jo burgermaailman osaaja tai vasta astumassa työelämään. Hesburgerin mukavat ja pätevät esimiehet kouluttavat sinut työhön ja työskentelevät tiimin tukena jokaisessa työvuorossa. Töitä on tarjolla eri vuoroissa joustavilla työajoilla. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, joten tässä on oiva tilaisuus päästä oppimaan ravintola-alaa ja tekemään monipuolista työtä.

Palkkauksemme on vähintään Matkailu- ja Ravintolapalveluiden (MaRa) työehtosopimuksen mukainen.

Työntekijämme ovat tutkitusti tyytyväisiä ja vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille tärkeää. Olemme suomalainen perheyritys.

Kiinnostuitko? Kurkista täältä heseläisten työpäiviin

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Annarina Jussilainen
Annarina Jussilainen
Burger-In Oy
Burger-In Oy

Burger-In Oy on suomalainen perheyritys ja Hesburger sen rekisteröity liikemerkki. Hesburger-ravintoloita löytyy jo yhdeksästä maasta: Suomesta, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä, Saksasta, Ukrainasta, Bulgariasta ja Valko-Venäjältä. Ketjun palveluksessa työskentelee noin 8 000 henkilöä. Vuoden 2020 verollinen myynti Suomessa oli 217 miljoonaa euroa ja ulkomailla 107 miljoonaa euroa.