Ravitsemistyöntekijä, Orivesi

Ravitsemistyöntekijä, Orivesi

Sijainti
Orivesi, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
30.5.2023

Etsimme monitaitoista ravitsemistyöntekijää vaihteleviin työtehtäviin Orivedelle! Jos olet neuvokas keittiön ammattilainen, hae jo tänään!

Haemme ravitsemistyöntekijää työskentelemään asiakkaallamme Orivedellä.

Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Tehtäviin kuuluvat suurtalouskeittiön kaikki tehtävät ruoan valmistuksesta astiahuoltoon ja leipomiseen. Etsimämme työntekijä on oma-aloitteinen ja huumorintajuinen. Hän tarttuu työhön kuin työhön. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja valmiuksia työskennellä myös yksin. Toivomme sitoutunutta työntekijää. Työssä tulee puhua sujuvaa suomea. Työn alkaessa tulee olla hygieniapassi sekä terveydentilatodistus keittiötyöskentelyä varten.

Työtä on keikkaluontoisesti, mutta mahdollisuus on myös määräaikaiseen sijaisuuteen. Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen AVAIN-työehtosopimuksen mukaisesti, alkaen 11,66e/h.

Jos olet hakemamme keittiön moniosaaja, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Liitä hakemukseesi koulu- ja työtodistuksesi alalta sekä hygieniapassisi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa