Reissutyöntekijöitä Mikkelin keskustaan

Reissutyöntekijöitä Mikkelin keskustaan

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Mäntsälä, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.5.2022

Haemme osaavia rakennustyöntekijöitä reissutyöhön asiakkaallemme Mikkelin keskustaan koulutyömaalle.

Kohde on uudiskohde. Työtehtävät työmaalla ovat alkuun raudoituksia, tukkovalujen muotituksia ja pystysaumojen valuja. Tämän jälkeen työtehtävät ovat väliseinien tekoa, lattiavalujen tekoa, ikkunoiden asennuksia.

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Majoitus järjestyy tarpeen vaatiessa.

Katsomme eduksi, mikäli hakijoilla on rakennusalan osaamista ja kokemusta. Myös aloittelevimmille tekijöille on työmahdollisuuksia, älä siis epäröi jättää hakemustasi!

Hae nopeasti, sillä työ alkavat 1.8.2022 ja haastattelemme jo hakuaikana! Voit myös soittaa suoraan Baronalle Samille numeroon 044 4602081 tai lähettää sähköpostia sami.joulamo@barona.fi

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

  • Maksamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan aina ajallaan 2 viikon välein.
  • Tarjoamme sinulle keikkojen lisäksi myös pitkäaikaisia uramahdollisuuksia, meillä työskennellään jopa yli 10 vuoden työsuhteissa.
  • Panostamme työturvallisuuteen ja perehdytämme kaikki työntekijät ennen työkohteeseen siirtymistä.
  • Tarjoamme työntekijöillemme varusteet ja työkalut sekä koulutamme kaikki työhön tarvittavat kortit.
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5! Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan.
  • Käytössäsi on Baronan edut. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.
  • Käytössäsi on kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta, pääset tarvittaessa nopeasti hoitoon ja saat myös palveluja työkyvyn ylläpitoon.
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
  • Barona työllistää yli 10 000 tekijää ympäri Suomen ja mikäli elämäntilanteesi muuttuu, pystymme tarjoamaan töitä useilta eri paikkakunnilta ja tukemaan urapolkuasi myös muille toimialoille.
  • Jos muutat töiden perässä tai tarvitset tilapäistä majoitusta, me autamme sinua asuntoasioissa ja muissa käytännön järjestelyissä.
Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa