Avoimet työpaikat rekrytointikonsultti Baronalle

Etsimme sinua, rekrytoinnin ammattilainen!

Haemme nyt näkemyksellistä rekrytoinnin ammattilaista kasvavaan tiimiimme toteuttamaan monipuolisia taloushallinnon ja HR:n rekrytointeja ja suorahakuja.

Rekrytointi on jatkuvassa murroksessa. Kun yhä useammalla toimialalla painitaan kasvavan osaajapulan kanssa, modernien rekrytoinnin keinojen, kuten suorahaun kysyntä kasvaa edelleen. Talent Acquisition Consultant -roolissa vastaat itsenäisesti haastavista asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason rekrytoinneista sekä kehität yhdessä muun tiimin kanssa tapaamme hyödyntää suorahakua.

Tuet asiakasta aina haettavaan rooliin sopivan hakustrategian valitsemisesta valintapäätökseen asti ja toteutat rekrytoinnin joko suorahaku- tai rekrytointiprosessimme mukaisesti tai näitä yhdistelemällä. Toimit asiakaslähtöisesti ja proaktiivisesti sekä ehdokkaiden että asiakkaan suuntaan varmistaen näin paitsi onnistuneen rekrytoinnin, myös ensiluokkaisen ehdokaskokemuksen. Koska työskentelet läheisesti asiakasrajapinnassa, hoidat myös asiakassuhteita ja kasvatat asiakkuuksia. Uusasiakashankinta ja työsuhteiden hoito eivät kuitenkaan kuulu Talent Acquisition -konsultin tehtäviin, joten sinulla on mahdollisuus keskittyä siihen olennaiseen, eli huippuosaajien rekrytointiin! Kerrothan meille kiinnostuksestasi tehtävää kohtaan alla olevan botin kautta helmikuun loppuun mennessä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Kysy rohkeasti meiltä lisää!
Sanna Minkkinen, Talent Acquisition Lead: p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen@barona.fi
Pietari Salmi, Recruitment Manager (tavoitettavissa 14.2. alkaen): p. +358 40 764 8198 tai pietari.salmi@barona.fi

Avoin työpaikka rekrytoinnin ammattilainen tiimin arvot

Mitä tarjoamme sinulle?

 1. Kehitysmahdollisuuksia

  Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä pääset oman asiantuntijuutesi lisäksi kehittämään myös työtapoja ja –prosesseja.

 2. Tsemppaavan työyhteisön

  Vaikka työmme onkin hyvin itsenäistä, on itsestään selvää, ettei kukaan pysty tekemään sitä yksin. Meillä pääset osaksi energistä ja rentoa tiimiä, jossa jaetaan osaamista ja ollaan sitoutuneita yhdessä tekemiseen.

 3. Osaavan organisaation tuen ja modernit työvälineet

  Alan suurimpana toimijana tarjoamme digitaalisesti edistykselliset työkalut ja järjestelmät. Oman tiimisi vankkumattoman tuen lisäksi sinulla on käytössäsi esimerkiksi markkinointitiimimme vahva asiantuntemus.

 4. Vastuuta ja vapautta

  Meillä työskentelyä ohjaa ajatus vastuusta ja vapaudesta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan. Uskomme, että jokainen meistä on oman työnsä paras asiantuntija!

 5. Joustavuutta

  Avara toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, rautatieaseman vieressä. Uskomme kuitenkin siihen, ettei työn laadukas suorittaminen ole sidoksissa aikaan tai paikkaan, ja meillä yhdistetäänkin joustavasti etä- ja lähityöskentelyä ja vaalitaan joustavaa työaikaa.

Mitä odotamme sinulta?

 1. Innostusta rekrytointia kohtaan

  Olet kiinnostunut moderneista rekrytointitavoista sekä työtehtävien ja tarvittavan osaamisen muuttumisesta. Nautit yhteistyöstä asiakkaiden ja ehdokkaiden kanssa.

 2. Kokemusta ja näkemystä

  Sinulta löytyy aiempaa kokemusta sekä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä että asiantuntija- ja päällikkötason rekrytoinneista. Lisäksi sinulla on käytännön kokemusta myös oikean osaamisen tunnistamisesta ja etsimisestä (sourcing/research), rekrytointi- ja suorahakuprosessien tuntemusta sekä näkemystä rekrytoinnin trendeistä.

 3. Halua kantaa vastuuta

  Työskentelytyylisi on itsenäinen, proaktiivinen ja tavoitteellinen. Nautit vastuusta sekä toimintatapojen kehittämisestä ja sinulle on luontevaa toimia rekrytoinnin asiantuntijana eri tilanteissa.

 4. Kehityshenkisyyttä

  Haluamme uudistaa paitsi suomalaista työelämää myös omaa tekemistämme. Toivomme, että omaksut nopeasti uutta ja haluat kehittää oman osaamisesi lisäksi myös prosessejamme ja työskentelytapojamme.

Miksi Barona?
Miksi Barona?Meillä pääset oikeasti vaikuttamaan asioihin – kannustamme jakamaan ideoita ja olemme aina avoimia uusille ehdotuksille! Vaikka olemmekin iso organisaatio, hyvät ideat eivät jää puheen tasolle vaan asioita edistetään ketterästi ja aktiivisesti. Tiedämme, että sinulla on omat vahvuutesi ja kiinnostuksenkohteesi, ja otamme ne parhaamme mukaan huomioon vastuualuettasi määriteltäessä. Meillä ei kilpailla kuin tiimipäivien peleissä - tiimillä on yhteiset tavoitteet ja niihin perustuva bonusjärjestelmä.

Tutustu tulevaan tiimiisi

Käyhän rohkeasti kurkkimassa myös Linkedin-profiilejamme tai laita viestiä suoraan kenelle tahansa meistä, jos tulee lisäkysymyksiä.

Sini Jonk
Sini Jonk
Sanna Minkkinen
Sanna Minkkinen
Sanna Lamminen
Sanna Lamminen
Krista Pulkkinen
Krista Pulkkinen
Julia Leppänen
Julia Leppänen
Julia Pöllänen
Julia Pöllänen
Pietari Salmi
Pietari Salmi
Rekrytointipäällikkö

Taloushallinto, HR ja Hallinto

+358 40 764 8198pietari.salmi@barona.fi
Kaisa Leskijärvi
Kaisa Leskijärvi
Head of Sales, HR ja taloushallinto

Taloushallinto, HR ja Hallinto

+358 50 574 7189kaisa.leskijarvi@barona.fi
Eila Eklund
Eila Eklund