Rekrytointiasiantuntija lääkärirekrytointiin

Rekrytointiasiantuntija lääkärirekrytointiin

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2022

Medimanageri Oy on lääkärivuokraukseen ja suorarekrytointiin erikoistunut yritys. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, mutta toimintaa meillä on valtakunnallisesti koko maassa. Tuotamme tällä hetkellä henkilöstöpalveluita mm. julkiselle sektorille kymmeniin eri kuntiin ja kaupunkeihin. Medimanageri on osa Barona -konsernia.

Etsimme uusia työkavereita vastaamaan lääkäreiden rekrytoinnista ja palveluiden myynnistä asiakkaillemme. Pääset rakentamaan nuorekkaan tiimimme kanssa asiakkaillemme tehokkaita rekrytointikanavia lääkäripulan paikkaamiseen. Tehtäväkenttä on laaja ja vastuuta jaetaan kokemuksen karttuessa. Aluksi saat kattavan perehdytyksen ja työparin, joka toimii tukenasi aktiivisesti ensimmäisten kuukausien aikana. Työpäiväsi koostuu isolta osin puhelin- ja sähköpostityöskentelystä lääkäreiden ja kuntapäättäjien kanssa sekä edustustehtävistä rekrytointitilaisuuksissa. Annamme sinulle selkeän tehtäväkentän ja omat konkreettiset vastuualueet. Työpiste sijaitsee Oulussa.

Rekrytoimme lääkäreitä mm. alan eri koulutustapahtumissa, yliopistoilla, sosiaalisessa mediassa sekä suorakontakteilla. Saat käyttöösi modernit työvälineet ja mukavat työkaverit. Työhön sisältyy satunnaisesti matkapäiviä eri puolille Suomea.

Tunnistatko itsesi seuraavista asioista:

  • Tartut asioihin heti ja uskallat soittaa uusille ihmisille
  • Olet suorittanut korkeakoulututkinnon
  • Sinulla on kokemusta myynnistä, henkilöstöalasta tai olet myyntihenkinen
  • Haluat olla rakentamassa kasvuyhtiön tarinaa ja haluat nähdä työsi tulokset yrityksen arjessa
  • Omaat sopivalla tavalla ahneutta ansainnan puolesta

Jos kiinnostuit, hae nopeasti. Palkkaamme heti, kun sopiva ilmoittaa itsestään. Täytä hakemus kuitenkin viimeistään 30.9.2022. Työsuhde on kokoaikainen. Tarjoamme säännöllisen kuukausipalkan (2500 – 2900 €/kk kokemuksen mukaan), henkilökohtaisen bonuksen (10.000 – 15.000 €/v), puhelinedun, liikunta -ja kulttuuriedun sekä loistavan työyhteisön.

Jätä hakemus + CV sähköpostilla Ollille (olli.rinne@medimanageri.fi) ja otsikoi hakemuksesi TYÖHAKEMUS / MEDIMANAGERI.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä rekrytointipäällikkö Olli Rinteeltä (puh. 045 160 9335) soittoaikoina:

  • Ke 14.9. klo 10-11
  • Ke 21.9. klo 10-11
  • Ke 28.9. klo 10-11

Löydät meidät IG:stä @Medimanageri

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Medimanageri Oy
Medimanageri Oy

Medimanageri on valtakunnallisesti toimiva lääkärirekrytointipalveluita ja henkilöstöpalveluita tarjoava yritys. Toimintamallimme on asiakkaalle kustannuksiltaan kevyt sekä helppo ratkaisu. Toimintamme tuottaa todistetusti hyviä tuloksia. Rekrytointipalvelun kautta lääkärit työllistyvät asiakkaalle suoraan työsuhteeseen. Lääkärivuokrauksen kautta lääkärit ovat työsuhteessa Medimanageriin ja tällöin kaikki työnantajakustannukset ovat vastuullamme.