Rengasasentajia sesonkiin

Rengasasentajia sesonkiin

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
8.10.2023

Haemme ripeäotteisia työntekijöitä renkaanvaihtosesonkiin asiakkaallemme Rengashotelli S-Renkaalle, joka toimii Maakunnan Auton yhteydessä Seinäjoella

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden vaihtaminen ja pesu sekä rengasvaraston ylläpito. Asiakkaamme S-Rengas perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta eduksesi luetaan, jos työkalut pysyvät todistetusti kädessä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Tärkeää on omata ripeä työote ja halu menestyä työssään. Kiinnostus alaa kohtaan on plussaa. Odotamme, että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi, ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Töitä tehdään aukioloaikojen puitteissa. S-Rengas on auki arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-15. Sinulla on mahdollisuus tehdä halutessasi myös pitkiä päiviä. Palkka määräytyy kokemuksen ja autorengasalan TES:n mukaan.

Valitut henkilöt työllistyvät Barona Kauppa Oy:n kirjoille.

Hae mukaan nyt. Sesonki alkaa lokakuun alusta alkaen, kestäen noin yhdestä kahteen kuukautta.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja saat Baronalta Taavi Rantalalta puh. 050 4787748 taavi.rantala@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
S-Rengas
S-Rengas

S-Rengas tarjoaa kattavat rengaspalvelut syksyllä 2021 valmistuneissa uusissa liiketiloissa, osana täyden palvelun autotaloa Maakunnan autoa. Palveluihimme kuuluu rengas- ja vannemyynti sekä rengassäilytys alueen suurimmassa rengashotellissa. Edustamamme rengasmerkit ovat Nokian Renkaat ja Bridgestone.