Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Rengasasentajia sesonkitöihin Euromasterille

Sijainti
Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
24.9.2023

Vähitellen koittaa se aika vuodesta, kun on valmistauduttava talvikeleihin ja renkaiden vaihtoon. Haemmekin siis rengasasentajia syksyn sesonkiin maamme johtavaan rengasalan yritykseen Suomen Euromaster Oy: lle.

Rengasasentajana tulet toimimaan osana loistavaa tiimiä, joka vastaa renkaiden vaihdosta ja pesusta sekä rengasvaraston ylläpidosta. Tehtäviin saattaa kuulua myös renkaiden kuljettamista yrityksen varastoille.

Hakijalta toivomme:

  • Hyvää ja oppivaa asennetta
  • Perustuntemusta renkaiden vaihdosta joko työn tai harrastusten kautta
  • Sujuvaa suomen kielitaitoa
  • Sopivaa fyysistä kuntoa renkaiden käsittelemistä varten
  • B-ajokorttia katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön

Tarjoamme sinulle:

  • Perehdytyksen ennen työn alkua, sekä jatkuvan kehittämisen työn aikana
  • Mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön
  • Asiantuntevaa tukea ja apua niin työsuhdeasioissa, kuin työhyvinvoinnissa.

Töitä tehdään lähtökohtaisesti arkisin kello 8–17 välisenä aikana, mutta on hyvä varautua myös viikonloppuvuoroihin. Työn kesto on arvioltaan noin kolmesta viiteen viikkoon, riippuen kuinka nopeasti talvi yllättää autoilijat.

Kuulostaako houkuttelevalta? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Suomen Euromaster Oy

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju, joka kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Palvelemme asiakkaitamme silti hyvinkin paikallisella tasolla, aina heidän henkilökohtaiset rengastarpeensa huomioon ottaen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja rengasalan erinomaista asiantuntemusta, sekä kattavan tuote- ja palveluvalikoiman. Euromasterin rengas-, vanne- ja lisävarustevalikoima on markkinoiden laajimpia, ja myymme Michelinin tuotteiden lisäksi myös muita suosittuja rengasmerkkejä. Palveluihimme kuuluvat uusien renkaiden myynnin lisäksi mm. kaikki asennukset, tasapainotukset, säilytykset, korjaukset sekä ohjauskulmien säädöt. Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus rengasalalta, ja nykyinen, lähes koko valtakunnan kattava palvelupisteverkostomme takaa sen, että Euromaster-palvelupiste on aina lähelläsi.