Rengasasentajia sesonkitöihin
Uusi 24h

Rengasasentajia sesonkitöihin

Sijainti
Joensuu, Liperi, Kontiolahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Vaikka kesään on vielä aikaa, on aika kääntää katseet kohti tulevia kesäkelejä. Haemme Joensuuhun rengasasentajia kevätsesonkiin!

Rengasasentajana tulet toimimaan osana loistavaa tiimiä, mikä vastaa renkaiden vaihdosta ja pesusta ja rengasvaraston ylläpidosta. Tehtäviin saattaa kuulua myös renkaiden kuljettamista yrityksen varastoille.

Hakijalta toivomme:

  • Hyvää ja oppivaa asennetta
  • Perustuntemusta renkaiden vaihdosta joko työn tai harrastusten kautta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sopivaa fyysistä kuntoa renkaiden käsittelemistä varten

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen huollon ja asennuksen työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky kehittyä työssä. Koulutus tehtäviin tapahtuu työn ohessa kokeneiden alan asiantuntijoiden opastuksella. B- luokan ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön.

Töitä tehdään lähtökohtaisesti arkisin kello 8–16 välisenä aikana, mutta sesongin aikana on hyvä varautua myös viikonloppuvuoroihin.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Sonja Leinonen, 050 473 9052, sonja.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa