Ripustelija, FSP For Surface Protection Oy

Ripustelija, FSP For Surface Protection Oy

Sijainti
Raisio, Turku, Kaarina, Naantali
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Etsimme asiakayrityksellemme FSP For Surface Protection Oy:lle reippaita ja ripeitä tekijöitä maalauslinjastolle ripustelijaksi Raisioon.

Työssä vastaat maalauslinjaston linjojen lastauksesta ja purkamisesta. Apuvälineenä linjojen lastauksessa ja purussa on nosturit. Työnkuvaan kuuluu myös maalaamon avustavia työtehtäviä, kuten erilaisten työstettävien osien suojaamista ja esivalmisteluita. Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan, niin tässä voisi olla työ sinua varten. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen.

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta niitä ei edellytetä, sillä tehtävään annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kiinnostus ja mahdollisuus fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvin työssään menestyvälle tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miia Koivisto
Miia Koivisto
Annamme lisätietoja työtehtävästä arkisin klo 9-15050 517 2697