Robottihitsaaja

Robottihitsaaja

Sijainti
Raahe
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2022

Etsimme Raaheen kone- ja metallialalla toimivalle asiakkaallemme Miilumachine Oy:lle monipuolisiin ja vaativiin teräsrakenteiden hitsaustöihin robottihitsaajia toistaiseksi voimassa olevaan sopimukseen.

Työssäsi toimit hitsausoperaattorina ja vastuitasi on muun muassa vastata työryhmän jäsenenä hitsausaseman ohjelmoinnista sekä käytöstä. Vastuualueeseesi kuuluu myös tarkistaa valmiit tuotteet sekä suorittaa tarvittavat käsinhitsaukset.Tarkastat tuotteet ja teet tarvittavat käsinhitsaukset.

Käytössäsi on Yaskawa Portal Arcsystem -hitsausjärjestelmä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen tehtävässä, pitkään alalla toimineen yrityksen palveluksessa. Työturvallisuuteen panostava Miilumachine perehdyttää sinut talon tavoille ja kouluttaa tehtävään.

Edellytämme metallialan koulutusta ja vähintään käsinhitsauksen perustaitoja. Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan sujuvan tason suomen tai englannin kielen taito.

Ota yhteyttä, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Jani Haapaniemi, 050 5059211.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si ennen 30.5. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Miilumachine Oy
Miilumachine Oy

Miilumachine on erikoistunut vaativaan raskaan teollisuuden koneistamiseen, jonka ytimessä on asiakaslähtöinen toimintamalli. Palvelemme asiakkaita Suomessa ja ulkomailla. Miilumachine on osa vuonna 1967 perustettua Miilukangas-konsernia, jonka avulla muodostamme ainutlaatuisen palvelukonseptin. Sen vahvuuksiin kuuluu eri toimialojen ja palveluiden löytyminen saman katon alta, korkealaatuiset tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotantotilamme sijaitsevat Raahessa, hyvien meri- ja maantieyhteyksien päässä. Investoimme jatkuvasti konekantaan ja kehitämme toimintoja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.