Rörmontör för Caverion Suomi Oy

Rörmontör för Caverion Suomi Oy

Sijainti
Pietarsaari, Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.8.2022

Vi söker en rörmontör för tillsvidareanställning på heltid till Caverion Suomi Oy:s enhet i Jakobstad.

Dina arbetsuppgifter inkluderar service-, reparations- och underhållsuppgifter hos kunder. Som kunder fungerar de fastigheter, affärscenter och industriområden belägna i Mellersta Österbottens region, med den husteknik du arbetar med. Samarbetsförmågan mellan kunden och teamet är av värde i uppgiften.

Vi erbjuder en behagligt utmanande uppgift där variation håller sinnet fräscht från dag till dag. Tack vare förstklassiga verktyg och satsning på arbetssäkerhet kan du fokusera på de väsentliga arbetsuppgifterna. Caverion är känt som ett företag som investerar i sina anställdas trivsel och välbefinnande. Du får stöd av ett erfaret team som uppskattar ditt arbete. Caverion erbjuder även ett omfattande kursutbud så du kan utvecklas och lära dig mer i din karriär.

Vi kräver att den sökande har en examen inom VVS och tidigare erfarenhet av att arbeta med husteknik. Du kan vara en montör i början av din karriär eller ett mer erfaret proffs. Svetskunskaper ser vi som en fördel. För att lyckas i uppgiften krävs ansvarstagande, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt och i team. Med en kundvänlig attityd och B-körkort kommer du definitivt att lyckas med uppgiften.

Har du frågor? För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tapani Pura, Baronas regionchef, på 050 506 5280 eller via mail på tapani.pura@barona.fi

Blev du intresserad av uppgiften? Skicka in din ansökan och CV via systemet före den 21 augusti 2022. Vi intervjuar personer redan under ansökningstiden och tillsätter tjänsten när en lämplig person hittas.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Caverion Suomi Oy
Caverion Suomi Oy

Caverion producerar intelligenta tekniska lösningar och tjänster för fastigheter, industriella processer och infrastruktur. Vi säkerställer kontinuiteten och effektiviteten av driften i industrianläggningar. Vi skapar trygga och hälsosamma förutsättningar för fastighetsanvändare samtidigt som vi sparar energi och minskar koldioxidutsläppen. Vi är ett finskt börsbolag. Vi har mer än 5 000 medarbetare i Finland och 11 000 fler medarbetare över hela världen i totalt 11 olika länder.