Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar, Lumijoki

Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar, Lumijoki

Sijainti
Lumijoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
24.3.2023

Haemme ruokapalvelutyöntekijöitä Fodbarille Lumijoelle. Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Pystytkö työskentelemään viikon jokaisena päivänä päivävuoroissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ruokapalvelutyöntekijä!

Haemme nyt Fodbarille työntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Lumijoelle. Vuoroja asiakkaan tarpeen mukaan myös Limingassa ja muissa Oulun lähikunnissa.

Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille.

Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoanvalmistusta, monipuolisia keittiön tehtäviä astiahuollosta välipalojen valmistamiseen sekä keittiön siisteydestä huolehtimiseen. Vaatimuksena tehtävissä on hygieniapassi ja salmonellatodistus, mutta älä anna näiden puuttumisen estää sinua hakemasta työpaikkaa. Plussaa saat aikaisemmasta kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Auto on eduksesi joka mahdollistaa työvuorojen tekemisen myös muissa Fodbarin kohteissa Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia! Kuukausipalkkasi sijoittuu 2000-2300€ välille, riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä tehtävästä.

Käy tutustumassa konseptiimme www.fodbar.fi sivuillamme.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja me perehdytämme sinut luonnollisesti huolella tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa