Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar Oy Reisjärvi keikkatyöntekijä

Ruokapalvelutyöntekijä Fodbar Oy Reisjärvi keikkatyöntekijä

Sijainti
Reisjärvi
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
26.1.2022

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme keikkaileva Ruokapalvelutyöntekijä Reisjärvelle!

Me uskallamme ajatella toisin

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.

Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Haemme nyt Baronalle keikkatyöhön ruokapalvelutyöntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa. Työtä tehdään asiakasyrityksessämme Reisijärven kunnassa. Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille. Työaika ma-pe klo. 7-16, la-su klo. 7-15. Tämä sopii mm.opiskelijalle jos et pysty sitoutumaan kokoaikaisesti Onhan sinulle ravintola-alan koulutusta/kokemusta.

Tässä tehtävässä käytät kauhaa rakkaudella ja varmistat maistuvien ruokien valmistumisen. Pärjätäksesi työssä tarvitset aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ripeyttä ja intoa työtäsi kohtaan.

Ruokapalvelutyöntekijän työvuoro pitää sisällään keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, misausta, omavalvonnan toteuttamista. Työtehtävät sisältävät myös ruokien pakkaamista ja kuljettamista. Tämä ruokapalvelutyöntekijän tehtävä edellyttää ajokorttia, jotta voi kuljettaa ruokakuljetuksia asiakkaille lähialueelle. Edellytämme aiempaa kokemusta ravintola-alasta tai alan opintoja.

Työt alkavat heti. Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Jätä hakemuksesi pian, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa