Ruokapalvelutyöntekijä hoivakodin keittiöön, kesätyö, Loviisa

Ruokapalvelutyöntekijä hoivakodin keittiöön, kesätyö, Loviisa

Sijainti
Loviisa, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Onko koulu tai edellinen työpesti loppumassa, eikä sinulla ole vielä kesäsuunnitelmia? Haluaisitko työskennellä päiväsaikaan ja nauttia kesäiltoina vapaa-ajasta? Omaatko jo jonkin verran kokemusta ravintolatyöstä tai oletko valmis opettelemaan keittiötyön salat? – Jos vastasit kyllä joihinkin näistä kysymyksistä, niin lue ihmeessä pidemmälle! Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia ruokapalvelutyöntekijöitä kesätöihin Loviisaan, Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen hoivakotikohteisiin.

Tehtävässä työskentelet hoivakodin palvelukeittiössä ruokapalvelutyöntekijänä ja kohteen palveluvastaavana, jolloin tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • eri aterioiden valmistus ja esillepano
  • yhteistyö hoivakodin henkilöstön kanssa
  • astiahuolto sekä muut keittiön siivoustehtävät
  • omavalvonnasta huolehtiminen
  • tilausten teko ja käsittely

Haemme työhön luotettavia tekijöitä, jotka hoitavat työnsä reippaalla otteella ja positiivisella asenteella. Aiempi kokemus keittiötyöstä on toivottavaa, mutta älä lannistu, vaikka kokemusta ei vielä olisikaan; saat työhön hyvän perehdytyksen! Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet motivoitunut, palveluhenkinen sekä osaat organisoida omaa työtäsi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta ja rohkeutta toimia itsenäisessä työnkuvassa ja että nautit työssäsi vastuusta ja monipuolisuudesta.

Sijaisuudet alkavat heti tai mahdollisimman pian, työt jatkuvat 31.8. saakka. Sekä aloitus- että lopetuspäivämäärissä on neuvottelun varaa oman käytettävyytesi ja toiveesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, viikkotyöaika 38,25h/vko. Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat ma-su klo 7–18 välille. Tulet työllistymään Baronalle, mutta työskentelysi tapahtuu Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kohteessa.

Tarjoamme sinulle mukavan ja itsenäisen työn kesän ajaksi sekä näköalapaikan Baronan muihinkin työtehtäviin. Tehtäväkohtainen palkka on 2100,69 e/kk + KVTES:n mukaiset mahdolliset lisät.

Kiinnostuitko? Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisää hakemukseesi myös hygieniapassi sekä työ- ja opintotodistuksesi. Todistus terveysdentilasta tarvitaan ennen töiden aloitusta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen