Ruokapalvelutyöntekijä Jyväskylään, Fodbar Oy, Sammonkoti

Ruokapalvelutyöntekijä Jyväskylään, Fodbar Oy, Sammonkoti

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2022

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ruokapalvelutyöntekijä!

Haemme ruokapalvelutyöntekijää asiakasyrityksemme Fodbar Oy:n kohteeseen Humana Kotikylä Sammonkotiin

Ruokapalvelutyöntekijänä työnkuvaasi sisältyy keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta, valmiiksi toimitettujen aterioiden lämmitystä, salaattien valmistusta, kahvitusten valmistelua, tukkutilausten tekoa ja omavalvonnan toteuttamista. Päivittäisessä työssäsi tuotat ruokapalvelut hoivakodin asiakaskunnalle.

Työsuhde solmitaan Baronalle, ja se on on luonteeltaan määräaikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville ma-pe klo 6-18 välille. Työ sijoittuu ajanjaksolle 20.6.2022-3.8.2022.Tunteja on tarjolla minimissään 20h/vko, mutta tilanteestasi riippuen sopimus voidaan mahdollisesti tehdä myös täysille tunneille. Palkkaus pohjautuu Maran työehtosopimukseen, mutta osaamisestasi riippuen siitä pystytään neuvottelemaan.

Toivomme hakijalta:

  • aikaisempaa ravintola-alan kokemusta tai koulutusta
  • motivoitunutta ja ripeää otetta työhön
  • intoa ja aitoa halua tuottaa laadukasta palvelua asiakkaille
  • hyvää/kohtalaista suomen kielen osaamista

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Työtehtävästä antaa lisätietoja tarvittaessa Lari Nikkanen, jonka tavoitat arkisin klo 8-16 numerosta 050 3717 307.

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin.

Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut.

Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa