Ruokapalvelutyöntekijä, Päihdesairaala, Järvenpää

Ruokapalvelutyöntekijä, Päihdesairaala, Järvenpää

Sijainti
Järvenpää, Kerava, Hyvinkää, Vantaa, Helsinki, Riihimäki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.12.2023

Pysyykö kauhat ja kattilat käsissäsi? Haluatko olla mukana tuottamassa ateriapalveluita täysin uudella konseptilla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä - haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää uuteen avautuvaan kohteeseemme Järvenpään Päihdesairaalaan!

Haemme nyt Fodbarille energistä työntekijää työskentelemään uuden Fodbar-konseptin parissa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Järvenpään Haarajoella sijaitsevassa Päihdesairaalassa. Pääset valmistamaan ruokaa täysin uuden Fodbar-konseptin mukaisesti ja näin tuottamaan uudenlaisia ruokaelämyksiä asiakkaille. Työvuorot sijoittuvat arkisin aamu- ja päivävuoroihin klo 6-13.30 ja 9.30-17.00 sekä viikonloppuvuoroihin klo 8-16. Työ on kokonaisuudessaan monipuolista ja vaihtelevaa. Työvuorot sisältävät helppoa ruoan valmistusta sekä monipuolisia keittiön tehtäviä aina astiahuollosta välipalojen valmistamiseen.

Vaatimuksena tehtävässä on hygieniapassi ja salmonellatodistus sekä työympäristön huomioiden myös sekä influenssa- että hepatiittirokotteet, mutta nämä ehditään hoitamaan ennen työn aloitusta. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus työmatkoihin on välttämätöntä. Työssäsi tarvitset suomen tai englannin kielen taitoa. Plussaa saat ravintola-alan kokemuksesta, mutta varmaan jo tiedätkin mikä näissä hommissa on kultaakin kalliimpaa? No sehän on tietenkin asenne!

Hakemamme työntekijä on joustava, tehokas ja hän on valmis tarttumaan reippaasti eri työtehtäviin. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen (2200-2400€/kk + mahdolliset lisät) sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä uudenlaisen konseptin parissa. Työ on vastuullista ja osin itsenäistä, mutta sitä tehdään tiiviissä tiimissä joukkuehengellä.

Työ alkavat vuoden vaihtuessa viimeistään tammikuun alussa, ja me perehdytämme sinut luonnollisesti huolella tehtäviin.

Jos mielenkiintosi heräsi, lähetä meille työhakemus oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fodbar Henkilöstö Oy
Fodbar Henkilöstö Oy

Fodbar perustettiin kesäkuussa 2020 tarjoamaan kokonaisvaltaisia ruokapalveluratkaisuita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Fodbarin synnyn taustalla on halumme tarjota hyvää, ravitsevaa ja laadukasta ruokaa järkevin kustannuksin. Konseptissamme vuosikymmenien kokemus ruuanvalmistus- ja henkilöstöalalta yhdistyy innovaatioihin. Toimintamme ytimessä on hävikin optimointi ja henkilöstökokonaisuuksien hallinta. Tämän yhdistelmän ansiosta pystymme tarjoamaan markkinoiden vaivattomimmat, laadukkaimmat ja kustannustehokkaimmat ruokapalveluratkaisut. Fodbar on Fodelia Oyj:n ja Bravedo Oy:n yhteisyritys.

Tutustu yritykseen