Ruokapalvelutyöntekijöitä Turun alueelle

Ruokapalvelutyöntekijöitä Turun alueelle

Sijainti
Turku, Parainen, Aura, Paimio, Salo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Haemme nyt osaavia ja innokkaita ruokapalvelutyöntekijöitä keikkatöihin Turun alueelle syksyksi!

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työ on kesällä pääsääntöisesti keikkaluontoista, syksyllä on mahdollisuus pidempiin työsuhteisiin. Työkohteet vaihtelevat kouluista, päiväkodeista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Tyypillinen ruokapalvelutyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Haemme työhön ruokapalvelutyöntekijöitä, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan suutalouspuolen konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan salmonellatodistuksen, mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa