Ruokatorimyyjiä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle

Ruokatorimyyjiä keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Oletko erityisen kiinnostunut ruuanlaitosta tai kenties intohimoinen juusto-asiantuntija? Siinä tapauksessa jatka lukemista! Haemme RUOKATORIMYYJIÄ työskentelemään keikkaluontoisesti päivittäistavarakaupan eri toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle! Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Toivomme sinulta tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan!

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä työhön on 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Sinulla on mahdollisuus keikkailla eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, eri päivittäistavaraketjuissa, joten töitä riittää niitä halutessasi! Keikkoja on tarjolla aamupäivisin, iltaisin sekä viikonloppuisin.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa