Sähkö-/automaatioasentaja asennustöihin teollisuuteen

Sähkö-/automaatioasentaja asennustöihin teollisuuteen

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön sähkö- ja/tai automaatioasentajaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin isojen Azipod moottoreiden asennustehtäviin aluksi puoli vuotta kestävään työsuhteeseen.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy:n Marine and Ports -yksikölle Itä-Helsinkiin sähkö-/automaatioasentajaa isojen sähkökoneiden valmistukseen liittyviin haastaviin kokoonpanoasennustehtäviin. Työt pitävät sisällään pääosin sähköistä asennustyötä ja isojen koneiden kytkentätehtäviä, mekaanisen osaamisen katsomme eduksi valintoja tehtäessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sopivaa sähköalan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta teollisuuden sähköasennuksista tai vastaavista tehtävistä. Kaikki mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme voimassa olevia sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortteja.

Työt sopivat erinomaisesti niin hieman kokemusta omaavalle sähkö-/automaatioasentajalle kuin kokeneelle konkarille.

Töitä tehdään päivä- ja 2-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden pitkäaikaisempaankin työsuhteeseen asiakkaamme palveluksessa.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
ABB Oy Marine and Ports
ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. Suomen ABB:n Marine and Ports -yksikkö Helsingin Vuosaaressa ja Haminassa kehittää sähköistys- ja automaatioratkaisuja meriteollisuuden tarpeisiin. Yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden ratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Maailmanlaajuisesti ABB:n liiketoiminta meriteollisuudelle työllistää yli 1 700 henkilöä 20 maassa.