Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Sijainti
Lahti, Hollola
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme Lahdesta ja ympäryskunnista henkilöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimme sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kokoonpanijoita asiakkaillemme Päijät-Hämeeseen. Tehtävään valituksi tuleminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja kykyä oppia uutta. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä sekä sähkö- ja elektroniikka-alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme kokoaikaisessa, määräaikaisessa työsuhteessa päivävuorossa. Toivomme sinulta mahdollisuutta sitoutua töihin ainakin kesään asti. Tehtävät alkavat heti. Hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa