Sähköalan osaajia teollisuuteen - AVOIN hakemus

Sähköalan osaajia teollisuuteen - AVOIN hakemus

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Elektroniikka-/automaatioasentaja, kokoonpanija, sähköalan osaaja tai tuotantotyöntekijä. Meillä teollisuudessa on monia erilaisia tehtäviä, ja etsimme sinua joukkoomme Uudenmaan alueelle.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita työntekijöitä mielenkiintoisiin ja erilaisiin teollisuuden alan työtehtäviin asiakasyrityksiimme eri puolille Uudenmaan aluetta. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan perustehtävistä, kuten laaduntarkkailusta tai pakkauksesta, vaativimpiin rooleihin, kuten asennus- tai esimiestehtäviin.

Tämä on avoin hakemus, jonka tarkoituksena on löytää sinulle osaamistasi vastaavaa työtä. Ensin pääset kertomaan, millaisista teollisuusalan töistä olet kiinnostunut, mitkä vuorot sinulle sopivat sekä muita perustietoja. Hakemuksesi jättämisen jälkeen, meidän tehtäväksemme jää arvioida ja löytää sinulle töitä nykyisistä tai tulevista asiakasyritystemme tarpeista.

Haemme henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin sekä myös lyhytaikaisempiin määräaikaisuuksiin. Teollisuudessa töitä tehdään päivä-, 2-, 3- tai 12 tunnin vuoroissa, joten kerrothan meille, missä vuoroissa olet valmis työskentelemään.

Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten työtön tai työssäkäyvä; työurasi alussa tai jo kokenut teollisuuden ammattilainen. Edellytämme kuitenkin sinulta jotakin teollisuuden alan koulutusta tai työkokemusta. Joissakin tehtävissä nuhteeton tausta on edellytys työn saamiselle. Useissa tehtävissä työkieli on suomi, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa