Sähköasentaja päivävuoroon

Sähköasentaja päivävuoroon

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Haemme päivävuoroon sähköasentajaa teollisuuden asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Toivomme hakijalta esimerkiksi sähkö- tai elektroniikka-alan koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä kasataan räätälöityjä teollisuuslaitteita kone/sähköpiirustusten mukaan. Kuvienlukutaito ja ongelmanratkaisukyky ovat edellytykset menestyksekkäälle työsuhteelle. Toivomme hakijalta oma-aloitteista ja tiimihenkistä asennetta, sillä työ ei ole rutiininomaista linjastotyötä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa joustavat työajat monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Työtä tehdään päivävuorossa, 37,5h viikossa. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden 2022 loppuun asti, hyvin työssä pärjäävällä on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jos kiinnostuit räätälöityjen laitteiden monipuolisesta kokoonpanosta, niin haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Mahdollisiin kysymyksiin saat vastauksen Lauralta , laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä