Sähköasentaja Prima Powerille

Sähköasentaja Prima Powerille

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.6.2023

Haemme asiakkaallemme Prima Powerille Seinäjoelle sähköasentajaa pitkään työsuhteeseen!

Tehtävässä vastaat levytyökoneiden ja materiaalinhallintalaitteiden sähköistystehtävistä, sisältäen kokoonpanoa, asennusta ja johdotusta. Työt suoritetaan kahdessa vuorossa. Tehdastyöskentelyn ohella sinulla on mahdollisuus reissata työn perässä, joten kerrothan hakemuksessasi, jos olet tästä kiinnostunut.

Arvostamme jos sinulla on sähköasentajan/automaatioasentajan koulutus, sekä muutaman vuoden käytännön kokemus, johon sisältyy sähkölaite- ja sähkökeskusasennuksia.

Työssä tarvitaan hyvää piirustustenlukutaitoa, lisäksi pneumatiikan tuntemus on merkittävä etu. Tuoteratkaisuillemme on ominaista korkea automaatiotaso, tarkkuus, nopeus ja tuottavuus, joten tehtävissä menestyminen vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.

Haemme työntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen, teemme sinulle sopivan vakituisen tai määräaikaisen sopimuksen.

Ketä etsimme?

  • Avointa, innokasta, uteliasta ja reipasta tekijää, joka tykkää katsoa laatikon ulkopuolelle. Kaikkiin tehtäviin ei tarvita välttämättä aiempaa kokemusta. Tärkeintä on tekevä, oma-aloitteinen asenteesi sekä aito halusi tehdä työsi hyvin.
  • Meille saat tulla juuri sellaisena kuin olet, mutta yksi asia kaikkia työntekijöitämme yhdistää: rohkeus. Rohkenemme kysyä, jos emme tiedä, ja tartumme uusiin asioihin ennakkoluulottomasti. Kollegojen avulla pääsee aina eteenpäin, ja odotamme kovasti, että myös sinä tuot omaa osaamistasi rohkeasti esiin!
  • Toivomme sinulta myös halua oppia ja luoda uutta. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja kehittämään yhteistä tekemistä niin arjen työssä kuin suuremmassakin mittakaavassa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä vientiyrityksessä. Toimitilamme ja työvälineemme ovat ajan tasalla ja panostamme monipuolisesti mm. työhyvinvointia tukeviin palveluihin. Vuonna 2019 valmistunut tuotantolaitoksemme on siisti ja puhdas, ja pääset tekemään töitä alan moderneimmilla työvälineillä.

Hae tehtävään 4.6.2023 mennessä. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Taavi Rantala puh. 0504787748 taavi.rantala@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Prima Power / Finn-Power Oy
Prima Power / Finn-Power Oy

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.