Sähköasentajia Destialle

Sähköasentajia Destialle

Sijainti
Vaasa, Mustasaari, Laihia, Vöyri
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Oletko sinä etsimämme sähköasentaja liikenneinfran töihin liikennevalojen, sähkö- ja telematiikkapalveluiden rakentamiseen sekä ylläpitoon? Omaatko sähköalan koulutuksen, mutta lisäkokemus alan töistä olisi tervetullutta ja palat halusta vahvistaa osaamistasi? Vai oletko mahdollisesti jo sähköalan kokeneempi konkari? Oletpa kumpi vaan sähköalan tekijä, niin tartu tilaisuuteen ja tule mukaan ammattilaisten joukkoon Destialle!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista sähköasennuksista Vaasan alueella. Tehtäväkenttä on laaja ja pääpaino on valaistuksen ja liikennevalojen sähköasennustöissä. Aiempi työkokemus sekä piirustustenlukutaito on iso etu tehtävää ajatellen.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia.

Tämä tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. (This job requires Finnish skills.)

Toivomme hakijalta

  • Sähköalan soveltuvaa koulutusta
  • Aiemman kokemuksen tienvalaistuksen tai liikennevalojen töistä
  • B-ajokorttia, ja eduksi katsomme C1/C-ajokortin - sillä työ on liikkuvaa
  • Tieturva 1, sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, hätäensiapu- sekä työturvallisuuskortit - kaikkia pätevyyksiä emme sinulta odota valmiiksi vaan tarvittaessa autamme sinua kouluttautumaan
  • Toimeen tarttuvaa asennetta työtehtäviin sekä erinomaisia yhteistyötaitoja
  • Halukkuutta jakaa omaa ammattitaitoa ja osaamista tiimissä, työskentelemmehän yhdessä päivittäin
  • Riittävää kokemusta alalta
  • Nostokorin käytön tuntemus

Jos tunnet olevasi sopiva henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Toivomme hakemuksesi sisältävän CV:n ja hakemuskirjeen, joissa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa Barona ja mikäli tulet valituksi, työllistyt Barona Teollisuus Oy:lle. Lisätietoja tehtävästä antaa Krista Oinas Baronalta numerosta 050 464 3350

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Krista Oinas
Krista Oinas
Destia Oy
Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja Destian energiainfra on valtakunnallinen energia- ja tietoliikennerakentaja, jonka vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen, laadukas työ sekä hyvät yhteistyö- ja alihankintaverkostot ja jolla on vahvaa osaamista myös saneerausten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Destia on osa kansainvälistä Colas-konsernia.

Tutustu yritykseen