Sähköasentajia Fortacolle

Sähköasentajia Fortacolle

Sijainti
Sastamala, Huittinen, Tampere, Pori
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.2.2023

Etsimme Fortacolle Sastamalan tehtaalle sähköasentajia työkoneiden sähköistyksiin!

Fortaco on Euroopan suurin konepajateollisuuden sopimusvalmistaja. Sen asiakkaita ovat muun muassa maansiirto-, kaivos- ja kuljetusalan laitteita valmistavat yritykset globaalisti. Fortacon Sastamalan tehdas sijaitsee perinteikkäällä Vammaksen teollisuusalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtaalla tehdään monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden kokoonpanoa.

Fortaco ja Barona etsivät nyt yhdessä reippaita ja motivoituneita asentajia kaivoslaitteiden sekä pintapuolen työkoneiden sähköistyksiin! Oletko etsimämme tekijä?

Odotamme sinulta osaamista sähkökokoonpanon parista ja piirrustusten lukutaitoa. Eduksesi katsotaan teknisen alan koulutus tai tekninen harrastuneisuus. Työtä tehdään tiimeissä, joten odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja ahkeraa työotetta. Myös vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomia ominaisuuksia etsimissämme työntekijöissä.

Tarjoamme sinulle erittäin kannustavan työympäristön, modernit työvälineet sekä osaamistasi vastaavan palkkauksen. Fortacolla sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi nykyaikaisessa tuotantoympäristössä. Tehdasalueella on laadukas työpaikkaruokala, ja henkilöstölle on tarjolla monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa yhdessä.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työajoissa on mahdollista käyttää myös liukumia, jolloin kauempaa töistä käyvien on helppo sovittaa työmatkat päivään. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta osaavilla tekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö Fortacon porukkaa, haethan paikkaa mahdollisimman pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa