Sähköasentajia komennustyöhön

Sähköasentajia komennustyöhön

Sijainti
Tampere, Oulu, Seinäjoki, Pori, Jyväskylä, Helsinki, Turku
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.5.2022

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt kevään tai tulevan kesän aikana? Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee sähköasentajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea. Tarvitsemme sekä teollisuuden sähköasentajia prosessisähköistyksiin, että rakennussähköasentajia esim. työmaavalaistusten asennuksiin.

Ammattitaitoisille sähköasentajille on tarvetta useisiin eri pituisiin projekteihin. Komennustyössä matkustat projektikohteeseen suorittamaan monipuolisia sähköasentajan työtehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo kokenut sähköalan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta sähköasennuksista.

Hakemukseen toivomme mainintaa siitä, millaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä mikä on palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa sähköpostitse markus.korpela@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa