Sähköasentajia raidekaluston huoltoon, Skoda Group

Sähköasentajia raidekaluston huoltoon, Skoda Group

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
4.10.2022

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Groupille huoltoasentajia (sähköasentaja) raitiovaunujen muutostöihin ja huoltotehtäviin Helsingin Koskelan ja Vallilan toimipisteisiin.

Huoltoasentajana työskentelet osana Skoda Groupin raitiovaunukaluston huoltotiimiä tehden erilaisia huolto- ja viankorjaustöitä sekä raitiovaunukalustolle tehtäviä muutostöitä. Sähkötöiden lisäksi merkittävässä osassa päivittäistä tekemistäsi ovat myös mekaaniset asennus- ja huoltotyöt. Töitä tehdään alkuun päivävuorossa ja myöhemmässä vaiheessa mahdollisesti myös vuorotöinä. Työ sopii niin oppimishaluiselle uransa alussa olevalle asentajalle kuin myös jo kokeneemmallekin tekijälle. Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Koskelassa ja Vallilassa.

Hakijalta toivomme

  • sähkö-/automaatioalan perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta (esim. ajoneuvosähkö)
  • työteliästä ja oppimishaluista asennetta
  • halukkuutta tarttua myös mekaanisiin asennus- ja huoltotöihin
  • kykyä työskennellä suomen kielellä
  • voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia sekä Sähkötyöturvallisuuskorttia
  • valmiutta myös vuorotyöskentelyyn

Eduksi katsomme

  • tehtävää tukevan harrastustaustan

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen huoltoasentajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Henkilö työskentelee pääasiassa Helsingin raitiovaunujen muutostyöprojektissa. Projektin arvioitu kesto on ainakin vuoden 2023 loppuun.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalta Atte Murto-Koivisto sähköpostiosoitteesta atte.murto-koivisto@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo. 10-16 numerosta 044 3470316.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Skoda Transtech Oy
Skoda Transtech Oy

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokaluston suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Skoda Transtech on osa tsekkiläistä Skoda Transportation Groupia.