Sähköasentajia raidekaluston kunnossapitoon, Skoda Group

Sähköasentajia raidekaluston kunnossapitoon, Skoda Group

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2023

Etsimme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Skoda Groupille kokeneita sähköasentajia raitiovaunujen huoltotehtäviin Helsingin alueelle.

Sähköasentajana työskentelet osana Skoda Groupin raitiovaunukaluston huoltotiimiä. Työt painottuvat raitiovaunuille tehtäviin huolto- ja viankorjaustehtäviin, mutta tehtävässä on mahdollista tutustua muutostöihin. Perehdytys tapahtuu alkuun päivävuorossa, josta on tarkoitus siirtyä kolmivuoroon. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sähköasentajan tutkinnon lisäksi muutaman vuoden työkokemuksen teollisuuden parista. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Roihupellossa, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muilla raideliikennevarikoilla.

Hakijalta toivomme

  • tekniikan alan ammatillista koulutusta (esim. sähköasentaja)
  • B-luokan ajokortti
  • ahkeraa ja oppimishaluista asennetta
  • kykyä työskennellä suomen kielellä
  • valmius työskennellä kolmivuorossa

Eduksi katsomme

  • tehtävää tukevan harrastustaustan.
  • perustuntemuksen mekaanisen asennuksen ja huollon tehtävistä sekä niissä käytettävistä perustyökaluista

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen sähköasentajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen ja tueksesi ammattitaitoisen huoltotiimin sekä joustavan ja arvostetun organisaation. Tehtävään valittu henkilö työllistyy Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Henkilö työskentelee pääasiassa Helsingin uuden Jokerilinjan parissa.

Työt alkavat joustavalla aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa toni.kivikangas@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Skoda Transtech Oy
Skoda Transtech Oy

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta meillä on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja olemmekin erityisen ylpeitä valmistamistamme kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttorimme sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksikkömme toimivat Helsingissä sekä Tampereella. Skoda Transtech on osa tšekkiläistä Skoda Transportation Groupia, jolla on Suomen ja Tsekin lisäksi tytäryhtiöitä myös Saksassa, Unkarissa ja Venäjällä.