Sähköasentajia Sandvikille Turkuun

Sähköasentajia Sandvikille Turkuun

Sijainti
Turku, Raisio, Naantali, Kaarina
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.2.2022

Haemme tuotanto-organisaatioomme aktiivisia ja ammattitaitoisia sähköasentajia.

Keskeiset tehtävät

Työskentelet sähköasentajana lastaus- ja kuljetuslaitteiden osa- ja loppukokoonpanoissa.

Katso video ja tutustu, millaista on työskennellä Sandvikilla: https://www.youtube.com/watch?v=RLp9m7LBFEk

Odotamme sinulta

Toivomme sinulta sähköalan ammatillista koulutusta ja työkokemusta alalta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden sähkötöistä (etenkin vahvavirta) sekä hydrauliikan ja raskaan kaluston tuntemuksen. Omaat huolellisen ja oma-aloitteisen työskentelytyylin ja sinulle on luontaista toimia osana ryhmää. Työtehtävä edellyttää valmiutta 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä laadukkaiden tuotteiden parissa turvallisissa, siisteissä ja moderneissa työskentelyolosuhteissa. Saat koulutusta työn ohessa ja tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö.

Lisätietoja/yhteydenotot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat valittujen henkilöiden osalta sopimuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja työsuhde tehdään alkuun 30.9.2022 saakka, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anu Marttila, puh. 050 435 8625.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sandvik Mining and Construction Oy
Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Turun tehdas suunnittelee ja valmistaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.