Sähköasentajia Sandvikin BHEV organisaatioon
Uusi 24h

Sähköasentajia Sandvikin BHEV organisaatioon

Sijainti
Turku, Raisio, Naantali
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.2.2023

Haemme aktiivisia ja ammattitaitoisia SÄHKÖASENTAJIA Battery and Hybrid Electric Vehicle (BHEV) tuotannollistamisorganisaatioomme Turkuun.

Laajennamme Battery and Hybrid Electric Vehicle (BHEV) tuotannollistamisorganisaatiota (Industrialization HUB), jonka tarkoituksena on valmistaa BHEV:n proto -ja ramp up koneet, kehittää ja varmistaa tuotteiden valmistettavuus, sekä oppia ja ymmärtää uuden teknologian vaatimukset ja tarpeet valmistuksen kannalta. Tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä suunnittelun, Camarillon tehtaan sekä muiden toimintojen/sidosryhmien kanssa.

Keskeiset tehtäväsi

Työskentelet BHEV laitteiden osa- ja/tai loppukokoonpanossa. Tehtäviisi kuuluu myös kehittää ja parantaa tuotteiden valmistettavuutta ja asennettavuutta. Työskentely tapahtuu tiimityönä ja lisäksi teet yhteistyötä suunnittelun ja muiden tiimiläisten kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Odotamme sinulta

  • Sähköalan koulutusta
  • Osaamista ja kokemusta sähköasennuksista
  • Oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta
  • Tiimityötaitoja sekä aktiivista ja vastuullista työotetta
  • Vuorotyövalmiutta

Eduksi katsomme osaamisen akkuteknologian parista, kokemuksen perehdyttämisestä ja kouluttamisesta, jännitetyökokemuksen sekä sähköalan pätevyyden.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hub, LinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa ja työsuhde tehdään alkuun puoleksi vuodeksi, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös Sandvikille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Pilvi Ruohonen, p. 040 689 1184 tai sähköpostilla pilvi.ruohonen@barona.fi

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Sandvik Mining and Construction Oy
Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Turun tehdas suunnittelee, valmistaa ja testaa lastaus- ja kuljetuskalustoa maanalaisiin kovan kiven kaivoksiin.