Sähköasentajia Ouluun
Uusi 24h

Sähköasentajia Ouluun

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
13.6.2022

Haemme sähköasentajia vetureiden huolto- ja asennustehtäviin. Kyseessä on monipuolinen, pitkäaikainen työ, johon tulet saamaan erittäin hyvän perehdytyksen.

Työnkuvaus

Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja tehokasta kunnossapitoporukkaa, joka osaltaan mahdollistaa maailman vastuullisimman ja turvallisimman raideliikenteen. Toteutat pääsääntöisesti vetureiden ja niiden komponenttien monipuolista ja haastavaa mekaanista kunnossapitoa kannustavassa työporukassa .

Työt tehdään kahdessa vuorossa, mutta toivomme, että sinulta löytyy valmius myös kolmivuorotyöskentelyyn tarvittaessa.

Vaatimukset

Taustasi voi olla hyvinkin monenlainen. Toivomme sinulta kuitenkin sähköasentajan koulutusta. Etunasi toimii myös aikaisempi kokemus alan tehtävistä. Olet voinut kartuttaa kokemuksesi myös harrastusten parista, joten tärkeintä on, että työkalut pysyvät käsissäsi ja olet valmis tekemään ajoittain likaista ja raskasta työtä. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja hyvää asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen huoltoasentajan tehtävän junakaluston parissa. Pääset nauttimaan työyhteisön vankasta ja kokeneesta tuesta heti työsuhteesi alusta alkaen.

Järjestämme sinulle alussa kattavan perehdytyksen, jonka lisäksi saat ammattitaitoasi kehittävää koulutusta koko työsuhteen ajan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Baronan kautta, mutta hyvin työssään suoriutuvalla on mahdollisuus myös rekrytoitua työsuhteeseen asiakkaallemme.

Hakemus ja yhteystiedot:

Jos tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa jo hakuajan aikana. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa