Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon
3 päivää sitten

Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.7.2024

Haemme Meira Oy:lle sähköautomaatioasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elintarviketuotantolaitoksen monipuolisiin automaatiokunnossapitotehtäviin.

Sähköautomaatioasentajana työskentelet osana Meiran ammattitaitoista kunnossapitotiimiä Vallilan perinteikkäällä kahvitehtaalla. Työtehtävät sisältävät monipuolisia automaatiokunnossapitotehtäviä tehtaan pakkaus- ja tuotantokoneiden kunnostuksessa ja huollossa.

Töitä tehdään epäsäännöllisessä 3-vuorossa, jossa pääasiassa työskennellään 2 vuorosssa, mutta yövuoroviikko on noin 4-5 viikon välein. Odotamme hakijoilta valmiutta 3-vuorotyöhön. Tuotantolaitos sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Odotamme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • muutaman vuoden aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä
  • positiivista ja itsevarmaa otetta työntekoon.

Eduksi katsomme S2/S3 pätevyyden, automaatio-osaamisen sekä kokemuksen yleisistä konepajan laitteista ja koneista. Englannin kielen taito ja yleisimpien tietokoneohjelmistojen (esim. excel ja muut MS Office ohjelmat) perusosaaminen lasketaan myös eduksi.

Tarjoamme sähköautomaatioasentajan tehtävän tuotantolaitoksen automaatiokunnossapidosta, jossa laitekanta on sopiva sekoitus perinteistä sekä modernia koneistoa luoden mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan. Käytössäsi on korkealaatuiset työkalut sekä apunasi on ammattitaitoiset työtoverit. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla. Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan Meiran palkkalistoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja Baronalta antaa Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen tulee tehdä Baronalle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Meira Oy
Meira Oy

Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kahvia ja maustamistuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotteet valmistetaan Meiran omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Vallillassa. Suomen toimintojen lisäksi Meiralla on tytäryhtiö Virossa.