Sähkökeskusten kokoonpanija

Sähkökeskusten kokoonpanija

Sijainti
Muurame, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.12.2022

Haemme asiakkaallemme sähköautomaatioasentajaa sähkökeskusten kokoonpanotehtäviin päivävuoroon.

Haemme nyt arvostetulle yhteistyökumppanillemme ammattitaitoista sähköautomaatioasentajaa sähkökeskusten kalustus ja johdotustehtäviin. Työtä tehdään päivävuorossa asiakasyrityksen tiloissa.

Työtehtävät koostuvat sähkökaappien/-keskusten monipuolisista kytkentä-, kaapelointi- ja merkintätehtävistä. Työt koostuvat pääasiassa projektiluontoisista kokoonpanoista ja lyhyistä sarjoista. Lisäksi työ sisältää peruskalustukseen liittyviä mekaanisia työvaiheita ja testausta.

Toivomme sinun olevan työntekijänä tarkka ja oma-aloitteinen, sillä työ on itsenäistä ja vastaat omalta osaltasi projekteihin valmistettavista kaapeista. Työssä pärjääminen vaatii hyvää oppimis- sekä keskittymiskykyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen päivätyön ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ammattilaisten parissa.

Edellytämme hakijoilta alan ammatillista koulutusta, kuten sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa tai vaihtoehtoisesti kokemusta sähkökeskusten ja/tai kaappien kokoonpanosta ja sähköistyksestä. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää työkalujen ja mittalaitteiden käyttötaitoa, sekä kuvien ja kytkentäkaavioiden lukutaitoa. Tehtävään perehdytetään suomeksi, joten työ vaatii hyvään suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa