Sähkölaitteiden kokoonpanija

Sähkölaitteiden kokoonpanija

Sijainti
Espoo
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle UPS-laitteiden kokoonpanijaa Pohjois-Espooseen päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eatonilla valmistetaan eri kokoluokan UPS-laitteita (8 - 1200kva), joita käytetään useissa tarkoituksissa niin maalla kuin merellä. Pääset työskentelemään näiden laitteiden parissa kokoonpanotyössä, jota johdetaan lean-periaatteiden mukaisesti. Työtehtävät sisältävät laitteiden kokoamista, laaduntarkastamista sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista.

Etsimämme henkilö on tarkkaa, oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen ja turvalliset työskentelytavat sisäistänyt. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen elektroniikka-alan kokoonpanotehtävistä sekä sähkö- tai elektroniikka-alan koulutuksen. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä sinulla pysyy työkalut kädessä! Töihin perehdytetään suomeksi, jonka lisäksi hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoonpanotyön energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen tarjoavassa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana kannustavaa porukkaa. Työt alkavat heti ja töitä on alkuun tarjolla vuoden loppuun asti, mutta toivomme sinulta valmiutta sitoutua töihin myös tämän jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe, 40h/vko. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Jos koet olevasi oikea henkilö työllistymään Eatonille, jätäthän hakemuksesi meille pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eaton Power Quality Oy
Eaton Power Quality Oy

Eaton on monikansallinen tehonhallintaan erikoistunut yritys. Eatonin energiatehokkaat ratkaisut auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Eatonilla on 96 000 työntekijää ja sen tuotteita myydään yli 175 maassa. Lisätietoja löydät verkkosivuilta www.eaton.eu

Tutustu yritykseen