Sähkömittariasentajia Oulun seudulle, Eltel

Sähkömittariasentajia Oulun seudulle, Eltel

Sijainti
Oulu, Kempele, Ii
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Etsitkö sähköalalta itsellesi mielenkiintoista ja itsenäistä työtä? Kiinnostavatko työtehtävät sähkömittareiden asennusten parissa? Miltä kuulostaisi asentajan hommat, liikkuva työ sekä pitkät vapaat mahdollistava työvuoromalli?

Haemme Eltel Networks Oy:lle motivoituneita, sitoutumishaluisia ja liikkuvassa työssä viihtyviä sähkömittariasentajia Ouluun ja lähialueille. Asennusprojekti alkaa elokuussa ja kestää ainakin syksyyn 2023, mutta mahdollisuus työllistyä projektin jälkeen myös muihin tehtäviin.

Työkierron suhteen, teet töitä tiistaista seuraavan viikon maanantaihin, 12 tuntia per päivä (sunnuntaisin 8 tuntia per päivä). Tämän jälkeen on aina viikon mittainen vapaajakso.

Varsinainen työ tapahtuu työparin kanssa: vaihdat eri kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja huolehdit niiden käyttöönotosta. Lisäksi raportoit asennuksista asiakkaan järjestelmään ja huollat välineitä. Käytössäsi on firman kulkuvälineet, ja saat esimieheltäsi valmiin listan kohteista ja reiteistä, joten voit keskittyä mittareiden vaihtoihin.

Asennuskeikoilla olet päivittäin tekemisissä Eltelin asiakkaiden kanssa, niin kotitalouksissa kuin julkisissa kohteissa, joten toivomme sinulta myös ripauksen asiakaspalveluhenkisyyttä.

Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sähköalan peruskoulutus on vähimmäisedellytys työlle. Saat perehdytyksen uuden työsi erityispiirteisiin työsuhteesi alkaessa.

Tarjoamme sinulle:

  • Alalla kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta ja suoriteperusteisesta lisästä
  • Itsenäisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa, työ tapahtuu kuitenkin työparin kanssa
  • Käyttöösi nykyaikaisia mobiililaitteita ja järjestelmiä, joilla pääset tehostamaan työtäsi sekä hyödyntämään tietoteknisiä taitojasi
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kehittyä alan huippuosaajaksi
  • Työturvallisen ympäristön sekä toimintamallit

Valituksi tuleminen edellyttää:

  • Sähköalan perus- tai ammattitutkintoa
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevat pätevyyskortit – sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus, tieturvakortti ja hätäensiapukortit – jos pätevyydet eivät ole voimassa, niin nämä tullaan kouluttamaan ennen työsuhteen alkamista

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana mahdollisimman hyvissä ajoin projektin aikatauluttamisen turvaamiseksi.

Lisätietoja saat soittamalla Jani Haapaniemelle tai sähköpostitse: 050 5059211; etu.sukunimi@barona.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eltel Networks Oy
Eltel Networks Oy

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Tutustu yritykseen