Sähköpotkulautojen mekaanikko Augment Mobility Ab:lle

Sähköpotkulautojen mekaanikko Augment Mobility Ab:lle

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.2.2024

Haemme nyt asiakkaallemme Augment Mobility Ab:lle energistä ja osaavaa sähköpotkulautojen mekaanikkoa vakituiseen tai pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen!

Tule osaksi innostavaa ja kasvavaa tiimiämme, joka vastaa asiakkaidemme sähköpotkulautojen kokoonpanosta ja huolloista. Etsimme taitavaa mekaanikkoa, jolla on tekninen osaaminen ja intohimo teknisiä työtehtäviä kohtaan. Tehtävässäsi vastaat sähköpotkulautojemme laadukkaasta kokoonpanosta ja huolloista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet kokenut mekaanikko, joka omaa tarkkuutta ja sorminäppäryyttä
  • Sinulla on vahvaa teknistä ymmärrystä ja käytännön kokemusta sähköpotkulaudoista tai muista pyörillä kulkevista kulkuneuvoista
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi sähkö-, auto-, moottoripyörä- tai polkupyörämekaanikon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

  • vakaan ja luotettavan työnantajan
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin kasvuyrityksessä
  • kilpailukykyisen palkkauksen, alkaen 14€/h
  • säännölliset työajat arkisin 09-17

Haluatko olla osa tiimiämme?

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta ja haluat olla osa innostunutta tiimiämme, älä epäröi. Lähetä hakemus ja ansioluettelosi viipymättä. Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Uudet haasteet alkavat mahdollisimman pian!

Tule mukaan tekemään liikkumisesta ekologisempaa ja hauskempaa sähköpotkulautojemme parissa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Augment Bike Oy
Augment Bike Oy

Augment koostuu tienraivaajista, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meille polunpää löytyi ammattiurheilusta ja suksista, joita kehitimme niin alppilajien kuin mäkihypyn maailmancupeihin. Se polku on tehnyt meistä Euroopan suurimmat sähköskuuttipalveluiden tuottajan. Meille arvokkainta on luoda alansa suorituskykyisempiä tuotteita ja palveluita, hintaan, joka on jokaisen ulottuvilla. Siihen vaaditaan nykytilan ja perinteisten liiketoimintamallien haastamista. Haastajan asennetta, josta olemme pitäneet kiinni alusta lähtien.

Tutustu yritykseen