Sähköpyörämyyjä Onnipyörälle Turkuun

Sähköpyörämyyjä Onnipyörälle Turkuun

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.1.2022

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä sekä sähköpyöräilystä? Tässä työssä saat yhdistää nämä mielenkiinnonkohteesi! Pysyyhän työkalut kädessäsi, koska huoltotyö on myös osa työnkuvaa.

Haemme Onnipyörä Oy:lle sähköpyörämyyjää kevään sesonkiin, määräaikaiseen työsuhteeseen osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaamme.

Työt alkavat maaliskuussa ja jatkuvat syksylle. Työtä on tarjolla noin 15-30 h/vko ja hyvin todennäköisesti enemmänkin sesongin alettua.

Onnipyörä on keskittynyt sähköavusteisiin polkupyöriin ja edustaa lukuisia sähköpyörävalmistajia.

Toivottavaa olisi, että omaat jo hieman kokemusta myynnistä ja kiinnostusta sähköpyöräilystä. Olet rohkea, idearikas asiakaspalvelija jolle asiakkaan tyytyväisyys on aina pääasia.

Työpäivät ovat välillä kiireisiä ja toivommekin sinulta joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä.

Pystythän myös tarvittaessa suorittamaan pieniä huoltotöitä sekä palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi  HAE NYT!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Onnipyörä Oy
Onnipyörä Oy

Olemme sähköavusteisiin polkupyöriin erikoistunut kauppaketju ja tällä hetkellä meillä on myymälät sekä Turussa että Lappeenrannassa. Edustamme lukuisia eri pyörämerkkejä. Valikoimaamme kuuluu: Besv, Brompton, Christiania Bikes, Electra, Fantic, Fisher, Frappé, Ghost, Gocycle, Haibike, Helkama, HNF Nicolai, Kross, Lapierre, Madison, Multicycle, Nishiki, Orbea, Rieju, Rock Machine, Superior, Tern, Tunturi ja Winora. Lisäksi löydät meiltä supersuositut ja huippulaadukkaat lasten Woom pyörät. Mallistostamme löytyy niin maasto-, retki-, kaupunki-, tavarankuljetus,- sekä taittopyöriä.