SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Finn-Power Oy

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.10.2022

Oletko sähköinsinööri, joka motivoituu koneiden ja laitteiden suunnittelusta sekä mahdollisuudesta päästä kehittämään olemassa olevia ratkaisuja edelleen? Asiakkaamme Prima Powerin sähkösuunnittelijoiden tiimi etsii vahvistusta kasvun ja kehyksen tueksi Seinäjoelle. Vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja Prima Powerin välille. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Sähkösuunnittelijana vastaat osaltasi joustavien valmistusjärjestelmien tuotekehityksestä sekä asiakastoimitusten sähkösuunnittelusta. Otat vastuuta suunnittelusta ja toimit projekteissa alusta loppuun. Työtä tehdään pääosin Seinäjoen tehtaalla sekä rajoitetusti asiakkaiden luona.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri/DI)
  • Kokemusta sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, kenttäväylistä ja liikkeenohjauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Vahvan kehittämisasenteen ja halun oppia uutta.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen koneturvallisuusvaatimuksista. Tehtävässä tulet lisäksi hyötymään erinomaisista yhteistyötaidoista, huolellisesta työskentelyotteesta ja kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia sekä ratkaista ongelmia.

Prima Power tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä eturivin paikan huipputeknologiaa sisältävien koneiden kehitystyön parissa. Työviihtyvyyteen ja -hyvinvointiin panostetaan mm. laajalla työterveydenhuollolla, ajantasaisilla työvälineillä sekä moderneilla toimitiloilla. Prima Powerilla pääset osaksi tiivistä ja osaavaa porukkaa, joka järjestää aktiivisesti myös monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Tommi Puustinen 0504548948, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tommi Puustinen
Tommi Puustinen
Finn-Power Oy
Finn-Power Oy

FINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie –konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena yrityksenä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.