Sähkösuunnittelija Sandvikille

Sähkösuunnittelija Sandvikille

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
13.6.2023

Haemme asiakkaallemme Sandvikille Tampereelle tuotekehitykseen oppimishaluista sähkösuunnittelijaa.

Tehtävässä olet osa sähkösuunnittelutiimiä, joka vastaa pintaporalaitteiden sähköjärjestelmien kehityksestä, ylläpidosta, elinkaarenaikaisesta kehityksestä sekä asiakasräätälöinnistä. Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus.

Päävastuualueellesi kuuluvat piirikaavio-, johtosarja- ja sähkösuunnittelu, sähkökomponenttien valinta ja testaus sekä tuotannon tukeminen proto- ja sarjatuotannon aikana. Lisäksi osallistut toimitus- ja laiteprojekteihin. Toimit kiinteässä yhteistyössä myös muiden suunnitteluosa-alueiden, varaosa- ja tuotetuen sekä hankinnan ja toimittajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi sekä vaihtelevia, itsenäisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa. Sinun ei tarvitse olla sähkösuunnittelun valmis ammattilainen sillä saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi.

Toivomme sinulta:

  • Sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri- tai DI-tutkintoa.
  • Suunnitteluohjelmien tuntemus esim. Teamcenter-, E3- ja NX on eduksesi.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Halua kehittyä sähkösuunnittelijan tehtävissä.
  • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten haethan tehtävään heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan suoraan Sandvikin kanssa. Lisätietoja tehtävästä Baronalla antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9-15.

_Sandvik tarjoaa hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Tutustu tarkemmin Sandvikiin ja työntekijöihimme: _https://www.home.sandvik/fi/

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2022 konserni työllisti 39 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
Sandvik Mining and Construction Oy
Sandvik Mining and Construction Oy

Sandvik tarjoaa hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Tutustu tarkemmin Sandvikiin ja työntekijöihimme: https://www.home.sandvik/fi/ Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2022 konserni työllisti 39 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Tutustu yritykseen