Sähkötöiden työnjohtaja

Sähkötöiden työnjohtaja

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
15.8.2022

Kiinnostaako sinua monipuolinen sähkötöiden johtajan tehtävä nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä? Pokas Oy hakee sähkötöiden työnjohtajaa Jyväskylään.

Olemme pääasiassa ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut kotimainen yritys. Nyt tuoteperheemme on laajentunut myös aurinkovoimaloihin: aurinkosähkö on nykyaikainen, yleistynyt ja ekologinen ratkaisu energian tuottamiseen.

Työtehtäviin kuuluu kaikkien työmaiden sähkötöiden työnjohto. Etsimme työnjohtajaa, joka pystyy omalla ammattitaidolla ja tietämyksellään johtamaan sähköasennuksia haastavissakin tilanteissa.

Arvostamme aiempaa käytännön työkokemusta sähkötöistä ja aiempi työnjohtajakokemus ei ole välttämätöntä, sillä oikean henkilön löytyessä rooliin pääsee kasvamaan ja kehittymään. Toivomme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta työhön sekä halua oppia uutta joka päivä.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta sähköasennustöitä
  • Sähköpätevyys 2=S2 suoritettuna
  • Yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoa
  • Hyvä paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Reissutyövalmiutta ja ajokorttia

Pokas Oy:lta saat kaikki tarvitsemasi työkalut ja työauton ja pääset osaksi loistavaa työporukkaa, jossa aidosti välitetään ja joka päivä on kiva tulla töihin.

Palkkaus sovitaan henkilön ammattitaidon ja työkokemuksen mukaan. Haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta ja toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan ollessa käynnissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tommi Mattila Pokas Oy:lta puh: 050 351 6190, tommi.mattila@pokas.fi Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa.

Katso video Pokas Oy:sta työntekijöiden kertomana:

https://pokas.fi/toihin-meille/

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tommi Mattila
Tommi Mattila
Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tommi Mattila Pokas Oy:lta puh: 050 351 6190, tommi.mattila@pokas.fi tommi.mattila@pokas.fi
Pokas Oy
Pokas Oy

Pokas Oy on ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut kotimainen yritys ja uusimpana tulokkaana on nyt myös laadukkaat aurinkoenergiavoimalat omakotitaloasukkaille. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi ja olla asiakkaan luottamuksen arvoisia. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakkaan toiveen kunnioitus, rehellisyys, suomalainen käsityö sekä vahva halu tehdä laadukasta työtä. Työllistämme tällä hetkellä n. 80 ikkuna- ja oviammattilaista ja tarvitsemme lisää osaajia kasvavaan joukkoomme ympäri Suomea. Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin.