Sähkötyönjohtaja

Sähkötyönjohtaja

Sijainti
Nurmijärvi
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.2.2023

Haemme Caverionille yrittäjähenkistä sähkötyönjohtajaa vakituiseen työtehtävään. Työpisteesi tulisi olemaan ensisijaisesti Nurmijärven Rajamäellä, mutta voit työskennellä myös Vantaalla. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering ja työllistyt suoraan Caverion Industrialle.

Tehtävässä vastaat oman asentajatiimisi työnohjauksesta, resurssoinnista sekä tarvittavista materiaalihankinnoista. Esihenkilövastuiden lisäksi toimit asiantuntijana myös asiakkaiden suuntaan. Asiakasprojekteissa varmistat, että ne saadaan aloitettua ja päätettyä sovitusti, tarvittaessa varmistat asian henkilökohtaisesti paikan päällä. Asiakkaamme sijaitsevat Etelä-Suomen alueella.

Työnjohtajana työtehtäviisi kuuluvat pienprojektien sekä asiakkuuksien hoitaminen sekä työnjohdolliset tehtävät asentajille, kuten resurssien ohjaaminen, materiaalien hankinta sekä työturvallisuuden varmistaminen. Toimit sähkötekniikan asiantuntijana meidän asiakkaille ja vastaat, että palvelut hoidetaan heille loppuun asti sovitun mukaisesti.

Haemme tiimiimme yrittäjähenkistä, ulospäin suuntautunutta henkilöä ja aikaisemmasta asennuskokemuksesta on sinulle hyötyä. Töitä meillä tehdään tiimissä ja saat aina tarvittaessa tukea kollegoiltasi.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat tiimisi töitä tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy yrittäjähenkistä otetta tekemiseen ja viet siten asiakkuuksiasi menestyksekkäästi eteenpäin. Toivomme sinulta sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta. Katsomme eduksi S1 sähköpätevyyden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan oman roolisi sisältöön taustasi ja vahvuuksiesi mukaisesti. Tässä liikkuvassa työssä pääset suunnittelemaan itse työpäivääsi ja työskentelemään joustavasti myös etänä. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Koemme myös tärkeäksi oman osaamisen kehittämisen ja ammattitaidon ylläpitämisen. Tutustu täältä kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Janne Länsisyrjä, p. 040 543 1684, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Länsisyrjä
Janne Länsisyrjä
Caverion Industria Oy
Caverion Industria Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee reilut 5 000 työcaveria ja maailmalla 11 000 työcaveria lisää yhteensä 11 eri maassa.