Sairaanhoitaja hoiva- ja hoitotyö, määräaikaisuus, Itä-uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja hoiva- ja hoitotyö, määräaikaisuus, Itä-uudenmaan hyvinvointialue

Sijainti
Porvoo, Loviisa, Sipoo
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.6.2024

Kiinnostaisiko sinua tehdä eri mittaisia jaksoja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueelle? Kartoitamme sairaanhoitajien saatavutta kilpailutusta varten. Haemme sairaanhoitajia Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen sote-keskuksen työkohteisiin.

Kyseessä kilpailutus. Työ on kokoaikainen, tarjolla on eri mittaisia sijaisuuksia. Työvuorot painottuvat yksiköstä riippuen arkipäiviin klo:7-16 välille. Osassa yksiköistä työ on jaksotyötä. Työkohteita ovat muun muassa asumispalvelut, kotihoito, terveyskeskussairaalan osastot, vammais- ja vastaanottopalvelut.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu osallistua hoidon ja palvelun kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, toteutukseen, seurantaan ja arviointiin moniammatillisessa yhteistyössä. Lisäksi työtehtävät voivat olla lääkkeenjakoa, haavanhoitoa, näytteenottamista ja ompeleiden poistoa sekä saattohoidon toteutusta. Potilastietojärjestelminä ovat LifeCare, Pegasos, Abilita ja Mediatri.

Vaadimme valituilta henkilöiltä sairaanhoitajan koulutusta, Valvira rekisteröintiä, tartuntalain mukaista rokotussuojaa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi tässä työssä tulee olla lääkeluvat (vähintään LOP, PKV ja ROK sekä terveyskeskus-sairaalaosastoilla IV) suoritettuna näyttöineen. Tehtävät edellyttävät myös voimassa olevaa sote-ammattikorttia. Lasten ja nuorten sekä iäkkäiden henkilöiden parissa työskenteleviltä edellytetään rikosrekisteriotetta.

Sairaanhoitajan korvaus on 18 €/h + TES mukaiset vuorolisät + 9% lomakorvaus. Korvaus maksetaan kahden viikon välein. Meillä voit työskennellä joko työsuhteessa tai toiminimiyrittäjänä. Voit itse myös vaikuttaa millaisissa kohteissa haluat työskennellä.

Mikäli olet kiinnostunut niin täytäthän lyhyen hakemuksen. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Työantajana toimisi Barona Sote Oy.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa