Sairaanhoitaja, Ykköskoti Henrik, Helsinki

Sairaanhoitaja, Ykköskoti Henrik, Helsinki

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
1.12.2022

Oletko mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä kiinnostunut sairaanhoitaja? Tästä saattaisi löytyä sinulle uusi vakituinen työpaikka innostavassa työyhteisössä! Haemme Ykköskoti Henrikiin vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa. Haussa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijoita.

Ykköskoti Henrik tarjoaa kuntouttavaa palveluasumista sekä tehostettua ympärivuorokautista asumista eri-ikäisille mielenterveyskuntoutujille. Ykköskoti Henrik tarjoaa asukkailleen kodikkaan ja viihtyisän yhteisöllisen ympäristön asumiseen ja kuntoutumiseen. Kaikki toiminta on asukaslähtöisesti suunniteltua ja tavoitteellista. Ykköskoti Henrikissä järjestetään monipuolisesti aktivoivaa tekemistä asukkaan toiveiden ja voinnin mukaan. Viikko-ohjelmaan sisältyy yhteisökokoukset ja asukkaista koostuvan vastuuryhmän kokoontumiset sekä muun muassa liikunnallisuutta, sosiaalista toimintakykyä ja arjenhallintataitoja vahvistavaa ryhmätoimintaa.

Työnkuvasi sairaanhoitajana Ykköskoti Henrikissä:

  • Työskentelet moniammatillisessa tiimissä, vastaat mm. yksikön asukkaiden lääkehoidon toteuttamisesta
  • Toimit omaohjaajana ja täten myös yhteyshenkilönä asukkaiden verkostoihin
  • Arvioit asiakkaiden toimintakykyä, suunnittelet ja toteutat kuntoutusta
  • Ohjaat mielenterveyskuntoutujia arjessa ja tuet heidän hyvinvointiansa, toipumista ja osallisuutta
  • Pääset itse vaikuttamaan työhösi oman osaamisesi mukaan

Tässä työssä aiempi kokemus on eduksesi mutta ei ratkaisevassa roolissa. Työhön saat hyvän perehdytyksen ja työssä sinua tukee työtiimi.

Työssä pärjäät erittäin hyvin, jos omaat:

  • Hyvät asiakaskohtaamistaidot
  • Työtä pelkäämättömän ja reippaan asenteen
  • Positiivisen tiimityöntekijän asenteen mutta myös kyvyn itsenäiseen työskentelyyn

Etusi Mehiläisen työntekijänä ovat mm. ison työnantajan etenemis- ja oppimismahdollisuudet. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. liikunta- ja kulttuurisaldo, kattava työterveyshuolto ja mahdollisuus osallistua säännöllisesti työnohjauksiin ja oman talon sekä ulkoisiin täydennyskoulutuksiin.

Työ alkaisi mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja tekisit pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi ja halutessasi voit myös tehdä yövuoroja. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Jätäthän lyhyen hakemuksen mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Barona Sote Oy:n kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ykkös- ja Onnikodit Oy
Ykkös- ja Onnikodit Oy

Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.