Saliapulainen Ravintola Keltasirkkuun

Saliapulainen Ravintola Keltasirkkuun

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen
Hakuaika päättyy
10.7.2022

Haemme nyt saliapulaista työskentelemään ihastuttavaan ravintola Keltasirkkuun.

Haemme energistä saliapulaista työskentelemään maukkaista lounaistaan tunnettuun ravintola Keltasirkkuun, Leijona Cateringille!

Keltasirkku on keskustan kupeessa, junaratojen viereisessä Pasilassa toimiva henkilöstöravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta maanantaista perjantaihin. Ravintolana Keltasirkku hurmaa asiakkaansa laadukkaalla ruokatuotteellaan, joka tarjotaan buffetpöydästä, ja ennennäkemättömällä asiakaspalvelulla, mikä heijastuu jo heti aamun ensimmäisessä tervehdyksessä.

Aikaisempi kokemus saliapulaisen tehtävistä on plussaa, mutta viime kädessä asenne ratkaisee. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä ripeään työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä.

Töitä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin ja työajat sijoittuvat noin 6.30-15 välille. Tarjoamme mielekkäiden työaikojen lisäksi mitä ihanimman työtiimin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja loppuu elokuun lopulla - Arvostamme kuitenkin joustavuuttasi tässä!

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi
  • Todistus terveydentilasta

Kiinnostuitko?

Oletko valmis käärimään hihat ja astumaan osaksi loistavan henkilöstöravintolan tarinaa? Laita hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Leijona Catering Oy
Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.