Salin vuoropäällikkö Gastropub Stone'siin kesäksi 2023

Salin vuoropäällikkö Gastropub Stone'siin kesäksi 2023

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Elämäniloinen porukka toivottaa ilolla joukkoonsa tervetulleeksi! Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Gastropub Stone`sin avotulella paistuu lähitoimittajien raaka-aineista valmistetut ruoat ja kattava valikoima erikoisoluita maistuu vaativampaankin makuun. Ruoassa ja juomassa painotetaan paikallisuutta ja luomua, sillä asiakkaille halutaan tarjota aitoja makuelämyksiä. Nyt haemme osaavaa ja ammattitaitoista salin vuoropäällikköä Stone'sin tiimiin!

Tässä tehtävässä pääset liidaamaan tiimiäsi kohti unohtumattomia asiakaskokemuksia!

Haemme tehtävään vuoropäällikköä, jolta löytyy aiempaa työkokemusta ravintolamaailmasta ja á la carte -puolelta. Ravintolan päivärytmi on sinulle tuttu, työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja toivomme että sinulta löytyy aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin persoonaa, joka sopii HOK-Elannon Stonesin porukkaan. Johdat tiimiäsi jämptillä mutta rennolla otteella, ja ymmärrät huumorin päälle.

Tässä tehtävässä tarjolla on tunteja 90h/3 viikossa- 112,5h/3 viikossa, kesäkuun alusta elokuun loppuun. Aloitus ja lopetus joustaa.

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä todistuksen terveydentilasta.

Me taas tarjoamme sinulle vastineeksi:

  • Huippu kesän mahtavan duuniporukan kanssa
  • Palkkauksen osaamisesi ja ammattitaidon mukaisesti
  • Mahdollisuus 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3kuukautta ja työskentelet vähintään 90h/3vk niin että sopimustunnit täyttyvät.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto / Gastro Pub Stones
HOK-Elanto / Gastro Pub Stones

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 617 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa. Hok-Elanto työllistää noin 6 000 ihmistä ja on pääkaupunkiseudun suurimpia työnantajia. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.

Tutustu yritykseen