Salin vuoropäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Salin vuoropäällikkö, Keisarinsatama Kotka

Sijainti
Kotka
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
24.6.2024

Haluaisitko työskennellä kesän luonnonkauniilla niemellä Kotkan Metsolassa, vain muutaman metrin päässä rantaviivasta meren äärellä paikassa, jossa Kymijoki ja Itämeri yhdistyvät? Oletko kerennyt jo kartuttamaan esimiestaitojasi monipuolisissa ravintola-alan hommissa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ!

Ketä me etsimme?

Vuoropäällikkönä johdat työvuoroja esimerkilläsi ja panostat loistavan työilmapiirin luomiseen. Toimit osana esihenkilötiimiä ja ravintolapäällikön läheisenä työparina. Toivomme hakijalta joustavuutta, energisyyttä sekä yhdessä tekemisen jaloa taitoa. Lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta esimiestyöstä sekä intohimoa iloiseen asiakaspalveluun. Luot hyvää tunnelmaa sekä asiakkaille, että työkavereillesi. Vuorovaikutteisuus on suuri osa tekemistä, sillä meillä työskennellään joukkueena ja onnistutaan yhdessä. Asenne ratkaisee. Tehtävässä edellytetään anniskelupassia sekä suomen kielen taitoa, sillä asiakaspalvelu tapahtuu pääosin suomeksi.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme Sinulle mukavan, monipuolisen ja vastuullisen työn sekä tasokkaan työympäristön. Meillä on tarjota Sinulle määräaikainen työsuhde keskimäärin 90h/3vko kesäkuusta elokuuhun, aloitus sovittavissa. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 9-21 väliselle ajalle.

Palkkaus on kilpailukykyinen, osaaminen ja aikaisempi työkokemus huomioiden. Esitäthän siis palkkatoiveesi!

Haluamme kuulla Sinusta! Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, tämä paikka täytetään heti sopivian henkilön löydyttyä!

Keisarinsatama on osa Resteliä, joka on vakavarainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Food&Events Ruokaravintolat
Food&Events Ruokaravintolat

Food&Events ruokaravintolat palvelevat maukkaalla ruualla ja lämpimällä tunnelmallaan syöjiä vauvasta vaariin. Töölön tunnelmalliset Mestaritalli ja Meritalli muodostavat viihtyisän kokonaisuuden, joka tarjoaa kauniit puitteet tapahtumille. Perinteikkäät ravintola Central Helsingissä ja muikkuravintola Sampo Kuopiossa ruokkivat nostalgiannälkäiset hyvän ruuan ystävät, ja kodikkaassa Martinassa viihtyy koko perhe tai vaikka suku.

Tutustu yritykseen